Skip to main content

OtsegoHigh School

Bell Schedules » Orange Day

Orange Day

Orange Day Typically run on Mondays and Wednesdays unless we have a shortened week due to holidays and other events.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 7:30 AM 7:37 AM 7 min
PERIOD 1 7:40 AM 8:55 AM 75 min
PERIOD 2 9:00 AM 10:15 AM 75 min
Success Period 10:20 AM 11:00 AM 40 min
PERIOD 3 11:05 AM 12:20 PM 75 min
Lunch 12:20 PM 12:55 PM 35 min
PERIOD 4 1:00 PM 2:15 PM 75 min